Македонија

Правдата е спора, но секогаш доаѓа: За претседателот на ОО СДСМ Ѓорче Петров нема место на изборните листи

За сите желби немаше место, а многумина од СДСМ се видоа во пратеничките удобни и добро платени пратенички фотелји.

Сепак некои премолчеа, некои информираа по медиумите па демантираа. Некои и завиено го изразија незадоволството.

По објавувањето на листите со кандидатите за престојните парламетнари избори, претседателот на ОО СДСМ Ѓорче Петров, очигледно е незадоволен од листата за Изборната единица 2, на која за него немало место.

,,Правдата е спора, но на крајот секогаш доаѓа… Ќе ја почекаме”, напиша Јовановски на неговиот Фејсбук профил.

На почеток