Македонија

Листата на ДПМНЕ е листа за блокада на европскиот пат на земјата, критикува СДСМ

„Листата на пратеници на ДПМНЕ е листа за блокада на европскиот пат на земјата, за откажување и враќање назад во изолација“, велат од СДСМ и додаваат:

Над 80% се истите што го блокираа европскиот пат на земјата, тие што спроведуваа активна блокада на Собранието, се повторно на изборнaта листа на ДПМНЕ.

Лупаа и тропаа да го попречат европскиот пат на државата во ЕУ

Во време на криза ја блокираа помошта за граѓаните и компаниите. Беа против минималната плата и раст на платите.

Беа и се уште се против членството на државата во ЕУ.

Со истите лица на изборната листа Белата палата потврдува дека со ДПМНЕ е можно само враќање назад.

ДПМНЕ потврдио дека не е за промени и дека не може нема никаква промена и не можат да донесат никакви промени на подобро

Изборот пред граѓаните на претстојните избори е помеѓу надеж и просперитетна европска иднина со СДСМ и безнадежност, враќање 10 години назад во изолација со ДПМНЕ.

На почеток