Македонија

Ванковска: Некои денешни ,,патриоти” врескаа на митинзи за Преспански договор

,,Како може некој да ЗНАЕ, а да има толку куса меморија што, наводно, не се сеќава дека неговиот лидер одел по митинзи и дебати, а на бина врескал во полза на Преспанскиот договор (за што има и видео снимки)! Сето тоа кога мнозинството граѓани беше под странски и внатрешни притисоци, ама го бојкотираше Референдумот…

Или не знаат или не паметат… Но, ние паметиме. Ваше е дали ќе верувате на полупатриоти или тукушто откриени патриоти само кон Бугарија”, вели проф. Ванковска во објавата.

To Top