Свет

Полицијата донесе двајца сведоци на местото на исчезнувањето на малата Данка: Го прикажуваат просторот

Таткото беше на полиграф, мајката тврди дека исчезнала од дворот додека била по вода за братот на Данка. Цела Србија е мобилизирана и ја бара. Постојано излегуваат нови теории.

Потрагата по исчезнатата Данка Илиќ (2) продолжува непрекинато деветти ден, а Телеграф сними како полицијата штотуку изведе двајца сведоци.

Мажите го покажуваат теренот, а полицијата ги снима – јавува Tелеграф.

На почеток