Свет

Таткото и мајката на убиеното девојче биле однесени со Брза помош

Брзата помош пристигнала пред полициската станица каде биле убиени таткото и мајката на Д.И.

На дел од нив им се слошило и лекарите морале да реагираат и итно биле префрлени во блискиот Здравствен дом.

Во полиција пред дваесетина минути пристигнало семејството на малeчката Данка. Прв пристигнал таткото, а потоа мајката со дедото на девојчето.

Како што јавија новинарите на „Блиц“ од местото на настанот, додека камиони и багери копаат низ депонијата во потрага по телото на Данка, екипата на итната помош повторно пристигнала пред полициската станица во Бор.

Курир наведува дека на дедото на двегодишното девојче му се слошило.

На почеток