Македонија

Вонреден „Претрес“ со ексградоначалникот Коце Трајановски: кој ја остави Универзална да пропаѓа, колку пари се фрлени за проекти и каде се фрлени проектите?

Вонреден “Претрес” со ексградоначалникот Коце Трајановски: кој ја остави Универзална да пропаѓа, колку пари се фрлени за проекти и каде се фрлени проектите?

По подолг период пред вас: за сите оставени нереализирани проекти, за тоа дали “Градот убав пак ќе никне”, каде го остави Скопје, но и каде е денеска.

Гледајте и прашајте што ве интересира 🔴ВО ЖИВО🔴 во 21 часот на јутуб каналот “prvatvmk”, веб: www.pretres.mk / www.prvatv.mk

На почеток