Македонија

(Во живо) Прашајте ја министерката Бисера што ве интересира: разговараме за препукувањата со Арсовска, Универзална, културата, изборите

Дали јавниот прекор влијаеше на актуелната министерка за култура да дојде во овој „Претрес“ и дали комотно ќе се чувствува во нашето студио, е прашање чиј одговор ќе го дознаеме заедно.

Колку обвинувањата од градоначалничката Данела Арсовска ја погодиja министерката Костадиновска-Стојчевска и со какви аргументи ќе ги побива?

Колку Македонија е место за култура, а колку царува некултура?

Колку невкусот е присутен во изборната кампања?

Бисера Костадиновска-Стојчевска, со Кристијан Ландов, но без скафандер.

Следете на јутуб каналот ‘prvatvmk’.

Поставувајте ПРАШАЊА ВО ЖИВО на јутуб каналот, ќе биде интересно.

Се гледаме од 21 часот:

На почеток