Македонија

Стојаноска: Време е за претседател кој што ќе не спаси од мафијата и криминалците

,,Штотуку го искористив моето граѓанско право и гласав за идниот претседател на Република Македонија.

Претседател кој што ќе не спаси од мафијата и криминалците и кој што конечно во државава ќе воведе право, правда, дисциплина и ред.

Да ни е жива Република Македонија.”, изјави Дафина Стојаноска, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и носител на изборна единица 6.

На почеток