Медиасет

Изет Меџити го реализираше правото на глас

Претседателот на Демократското движење, Изет Меџити, го оствари правото на глас за претседателските избори 2024 година. Тој во оваа прилика ја пренесе пораката дека демократија значи ПРОМЕНА преку ГЛАС. А промената е во бројот 6.

„Денеска е убаво и сончево време. Ова убаво време не повикува да гласаме за позитивниот човек, некорумпираниот доктор, Арбен Таравари. Демократија значи ПРОМЕНА преку ГЛАС. А промената е во бројот 6”, рече Меџити.

На почеток