Македонија

Бујар Османи прогласи голема победа

Претседателскиот кандидат на коалицијата на ДУИ – Европски фронт, Бујар Османи објави голема победа над противкандидатот на Вреди, Aрбен Таравари.

Османи рече дека победиле во Гостивар, каде Таравари е градоначалник, во Чаир, Струга, Тетово, Кичево.

,,Европскиот фронт стана локомотива за европскиот пат на земјава”, рече Османи.

На почеток