Македонија

Граѓаните на Македонија покажаа демократска зрелост, велат од тимот на Стево Пендаровски

,,Македонија и нејзините граѓани покажаа демократска зрелост и почит кон важноста на функцијата Претседател.

Според информациите од ДИК и овој изборен процес помина во мирна атмосфера, како што и доликува на демократска земја-членка на НАТО и преговарач со ЕУ да спроведе фер, слободни и мирни избори.”, велат од тимот на Стево Пендаровски.

На почеток