Охрид

(Фото) Нова несреќа на патот Охрид-Кичево

Нова сообраќајна несреќа на патот Охрид-Кичево се случи денеска. На едно од возилата, има поголема штета, а непознато е дали има повредени лица.

Според информациите од терен, при несреќата имало тежок судир, поради што се активирани и воздушните перничиња на двете возила.

Полицијата правеше увид.

На почеток