Македонија

Сиљановска закажа прва средба во Кабинет

Претседателката Гордана Сиљановска Давкова денеска, 13 мај 2024 година, понеделник во 14:00 часот ќе ги прими ректорите на државните универзитети „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, „Св. Климент Охридски“ – Битола, „Гоце Делчев“ – Штип, Универзитетот во Тетово и „Мајка Тереза“ – Скопје.

На почеток