Охрид

Бебе почина во Охрид: било неконтактибилно, случајот кај полицијата

Вчера во СВР Охрид, пријавено е дека во 8.10 часот во Општа болница во Охрид починало деветмесечно бебе.

Тоа било донесено со Брџа помош, но било неконтактибилно.

Ова е втор смртен случај на бебе во Охрид за краток период. Во мај почина седуммесечно бебе од Вевчани во специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Св.Еразмо“.

На почеток