Скопје

(Видео) Водоскоци од скопските шахти, наместо аспровирање на водата – невреме во Скопје

Големо невреме во Скопје, а дел од улиците се и поплавени. Поради поројните дождови, од водоскоци излегуваат од шахтите, кои всушност, треба да ја апсорвираат.

Таква е сликата во Чаир, каде улиците се буквално – поплавени.

Невремето трае веќе еден час.

На почеток