Скопје

Пожар во близина на „Ист гејт“

Ист Гејт продолжува со работа, решен е проблемот со запаленото возило

Попладнево избил пожар во близина на трговскиот центар „Ист гејт“ во Скопје, информираат од Центарот за управување со кризи.

Според првичните информации, гори ѓубриште зад трговскиот центар, при што се забележува чад.

Екипите на Противпожарната бригада се на терен.

Дополнителни информации се очекуваат наскоро.

На почеток