Скопје

Се трага по 15-годишно девојче од Скопје

На 28.05.2024 во 16.00 часот во Полициската станица Центар, од Јавна установа за згрижување деца било пријавено дека од установата се оддалечила нивната штитеничка Ѓ.А.(15), која и претходно повеќе пати се оддалечувала и била враќана назад.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

На почеток