Македонија

(Во живо) Претрес на Славјанка Петровска, потрес во СДСМ: јавно се испокараа, кој ќе биде наследник на Ковачевски?

Каков е престижот да бидеш лидер на губитничка партија? Во СДСМ има видливи поделби на крила и јавни караници. Кој е против кого и зошто?

Славјанка Петровска се споменува како еден од претендентите за наследник на Ковачески кој би ја поздравил со…. “стани Цаци да те види цела сала”.

Од одбрана успеа да се пресели во удобно пратеничко столче.

Какви византиски внатрепартиски игри се одвиваат во СДСМ пред најавениот јунски изборен конрес, одговара Петровска во „Претрес“.

Среда 21 часот во живо, ги чекаме и вашите прашања!

На почеток