Македонија

Најнова вест: Вооружен грабеж на банка во Аеродром

Банка е ограбена во трговскиот центар „Скопјанка“, дознава „Скопје1“.

Според очевидци, вооружениот грабеж се случил во филијалата каде влегло лице со кацига, а потоа избегало со ранец/торба во непознат правец. Неофицијално,

Активиран бил системот за повикување на обезбедување, по што имало обид тие да бидат веднаш фатени и совладани.

„Скопје1“ побара детали од МВР, од каде очекуваме одговор.

Повеќе информации наскоро.

На почеток