Македонија

(Во живо) Претрес на Стефан Лазаров: како заглави во судница, стекна слава, за покажувањето задници и стравот од затвор

На суд со Латас, во студио со Боки 13, а во среда во „Претрес“.

Јутуберот Стефан Лазаров ќе го претресеме за тоа како заврши на суд по емисијата со Латас, стравува ли дека ќе оди во затвор?

Кои беа условите на Боки 13 да гостува во „Лазаров поткаст“…

За соблекувањето среде емисии, вулгарностите, начинот на кој го привлекува вниманието на јавноста…

Следете ВО ЖИВО:

На почеток