Македонија

Пронајден Стефан од Битола кој вчера беше пријавен како исчезнат

Вчера имаше потрага по исчезнато лице во Општина Битола.

Конкретно Регионалниот ЦУК Битола, информираше дека лице на 19 години од Горно Оризари е пријавено за исчезнато од страна на неговите родители во МВР СВР Битола во 20:30 часот.

Пред полноќ акцијата успешно завршила. Во 23:50 часот од полицајците на МВР СВР Битола изгубеното лице е пронајдено.

На почеток