Свет

Условите на Путин за да се стави крај на војната со Украина

Украина мора да ги повлече своите војници од сите нови региони на Русија за да започне преговори, изјави претседателот Владимир Путин.

Тој додаде дека вториот услов за преговори треба да биде изјавата на Киев дека се откажува од намерата за влез во НАТО.

На почеток