Скопје

По утринските блокади, сообраќајот сега се одвива непречено и без застој

Центарот за управување и контрола на сообраќајот на Град Скопје, известува дека сообраќајот долж ул. Железничка, на потегот од крстосницата со бул. Водњанска до крстосницата со ул. Антон, во моментов се одвива непречено и без застој.

На почеток