Скопје

Во лифтот кој се заглави била само екипа на итната медицинска помош, лифтот паднал од приземје во подрум

,,Лифтот паднал најмалку од приземје во подрум. Во него имало екипа на итната медицинска помош, најмалку 4 лица биле во лифтот во моментот на падот.”, известуваат од ЦУК.

Пациент немало, екипата била на констатација на смрт.

Екипата на итната медицинска помош е извлечена од лифтот, се здобиле и со повреди.

На почеток