Скопје

Заглавена Итна медицинска помош со пациент во лифт во Скопје, известени СВР Скопје и противпожарната бригада

,,Во 11:22 часот на 112 во ЦУК добивме пријава за заглавена екипа на Итната медицинска помош од Скопје заедно со пациент, во лифт во подрумски дел од зграда на ул. Христо Татарчев бр.47, Кисела Вода, Скопје.”, известуваат од ЦУК

Од страна на ЦУК итно се известени БППЗ Скопје и СВР Скопје.

На почеток