Свет

Хорор во Хрватска: Мајка го убила своето новороденче

Млада мајка си го убила новороденото дете оваа сабота, неофицијално јавува 24сата.

Злосторството се случило во централна Хрватска, а телото го пронашол член на семејството кој ја известил полицијата.

На почеток