Македонија

(Видео) Вратено македонското знаме на Кораб кое беше симнато

Албанскиот планинар од Пешкопеја Изет Шулку со неговото друштво викендов од врвот Голем Кораб го симнаа македонското знаме и го закачија албанското.

Албанското знаме е тргнато и повторно е ставено македонското знаме.

На почеток