Свет

Се превртел брод во Скадарско Езеро, спасувачите веднаш реагирале

Брод со двајца странски државјани се превртел во Скадарското Езеро, но со брза интервенција на надлежните од Националниот парк тие лица биле спасени, јавува РТЦГ.

,,Бродот се превртел, но службениците на НП Скадарско језеро брзо реагирале и спасиле двајца странски државјани“, соопшти НПЦГ.

Во овој момент не се знае како се превртел бродот, и дали се повредени спасените патници.

На почеток