Македонија

Коце Трајановски ја презеде директорската функција во „Државни патишта“

Коце Трајановски денес ја презеде функцијата директор на Јавното претпријатие за државни патишта.

,,Примопредавање на директорската функција во Јавното претпријатие за државни патишта

Директор на Јавното претпријатие за државни патишта од денеска е Коце Трајановски кој ја презеде функцијата од Ејуп Рустеми.

Во просториите на Јавното претпријатие за државни патишта беше направено примопредавање на функцијата при што Рустеми го запозна директорот Трајановски со состојбите и функционирањето на претпријатието.”

На почеток