Македонија

Коце Трајановски нов директор на Државни патишта

Владата го назначи Коце Трајановски за нов директор на Јавното претпријатие за државни патишта. Трајановски доаѓа на функцијата на местото на Ејуп Рустеми.

Трајановски е поранешен градоначалник на Скопје и Општина Гази Баба.

На почеток