Македонија

Историчарот Пандов в.д. директор во Управа за санкции

Владата го назначи Александар Пандов за нов ВД директор на Управата за извршување на санкции.

Пандов е дипломиран историчар на Институтот по историја на Универзитетот Св. Кирил и Методиј. Бил пратеник во македонското собрание од 1998 до 2002 година.

Пандов има работно искуство во приватниот сектор.

На почеток