Македонија

(Видео) Апасиев: Мијалков е хохштаплер

Лидерот на Левица, Димитар Апасиев го поврзуваа со ексдиректорот на УБК Сашо Мијалков, а тој во „Претрес“ одговори дали муабетите држат вода. Средби, финансирања и разни муабети.. Што е вистина, а што не?

На прашање што мисли за Мијалков, лидерот Апасиев рече: „Хохштаплер“.

Раскажа и за заканите од телохранителот на Мијалков кој му ги упатил нему.

Целиот поткаст:

На почеток