Македонија

Мицкоски на средба со премиерот на Албанија, Еди Рама

,,Остварив средба со премиерот на Албанија, Еди Рама.

Регионот може да се развива само доколку забрзано се работи за иднината и просперитетот на сите граѓани. Да се фокусираме околу точките кои не обединуваат и се основа за развој и градење на добри односи.

Време е да се отпочне ново време на рамноправен дијалог и искрени пријателства.”, напиша премиерот Христијан Мицкоски.

На почеток