Македонија

Апел за помош: Малиот Илин е роден со невус, неопходна му е операција како би се отстранил целосно делот кој е зафатен на кожата

За Илин се грижи неговата самохрана мајка, за спокоен живот на детето и неговата мајка, да помогнеме да се финишираат оперативните зафати на лепотанчето.

Ве молам, кој колку може, кој не е во можност нека сподели

На почеток