Македонија

Сообраќајна несреќа кај Оровник во близина на Охрид

Три возила учествуваа во сообраќајна несреќа која се случи на патниот правец кој ги поврзува Охри и Кичево, во близина на селото Оровник.

Мерцедес, Тојота и Фијат учествувале во сообраќајната несреќа во која има и повредени лица, а интервенирала и Брза Помош која повредените ги пренесе во болницата „Свети Еразмо“ во Охрид.

 

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток