Скопје

Без вода дел од општина Центар          

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека во текот на денот,  поради дефект на приклучна цевка од Ф ¾ на улицата Христо Смирненски број 32, без  водоснабдување од 8:00 часот па сè до завршување на работата  ќе останат корисниците на дел од улицата Христо Смирненски и дел од улицата Борка Талевски во општина Центар.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток