Скопје

Без струја делови на Карпош, Илинден, Студеничани

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека се планирани технички зафати во дистрибутивната електромрежа и без електрична енергија ќе останат делови на Карпош, Илинден, Студеничани, Чучер Сандево и Ѓорче Петров.

Во периодот од 9:30 до 13:30 часот струја ќе немаат корисниците на дел од ул.Скупи, под ул.3 и под ул.6. (општина Карпош), од 8:30 до 15 часот корисниците на Млин Кадино, Хавеп, ул. 513, 517, по Бисер, дел од Кадино, ул. 521, Живинарска фарма (општина Илинден), од 9:00 до 15 часот корисниците од ул.4, 6 и 7 (општина Студеничани).

Без струја ќе бидат во периодот од 10 до 14 часот и корисниците на дел од село Глуво (општина Чучер Сандево), а од 9 до 14 часот струја ќе немаат корисниците на дел од село Кучково (викендички) (општина Ѓорче Петров).

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток