Свет

Пронајдени две женски тела во фаза на распаѓање во Хрватска

На крајбрежјето на островот Угљан за помалку од 24 часа се пронајдени две женски тела.

Од полицијата известуваат дека првото тело е пронајдено околу 18 часот во близина на р’тот Карантун, а во четвртокот околу 13 часот пронајдено е и второ тело, и истите биле во фаза на распаѓање повеќе од една недела.

Телата се пренесени во Задар на обдукција со цел откривање на идентитетот и причините за нивната смрт.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток