Коментари

(ФОТО) Сопругот на Рената Дескоска: Северномакедонци за навек

Во една Фејсбук-полемика за идентитетот и неизбежната придавка „северномакедонски“ се вклучи и професорот Тони Дескоски.

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

За професорот Тони Дескоски, сопруг на министерката за правда Рената Дескоска, „ова е тоа што го прифативме“.

„Само сега излезе на виделина. Ако некој мислеше дека може да се спречи придавка северномакедонски, дебело се измамил. Ова е трајно, за навек“, коментира Дескоски.ж

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top