Македонија

Обинителството и Полицијата влегоа во фирмите на Нефи Усеини

Полицијата и Обвинителството  влегле во фирмите на советникот Нефи Усеини каде се проверуваат сите аспекти на работењето на овие компании во минатите години.

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

Ова доаѓа од како повеќе месеци советникот Нефи Усеини беше тема во медиумите и беше дел од истражувачки новинарски стории на реномирани истражувачки центри.

 

To Top