Коментари

Дурловски за Кирацовски: Ќе фалиш будалче

Оперскиот пејач Игор Дурловски се огласи на Фејсбук по синоќешниот Централен одбор на СДСМ, на кој беа разрешени целиот извршен одбор на СДСМ, сите шест потпретседатели на партијата, генералниот, организацискиот и меѓународниот секретар, како и коордианторката на  Форумот на жени.

Дурловски се огласи за одлуката да биде разрешен Кирацовски од местото генерален секретар.

Ќе фалиш будалче.

Posted by Igor Durlovski on Sunday, May 26, 2019

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top