Коментари

Тасевски до Геровски: Остај ги Кики и Фрики, како е Орце, му се врати апетитот?

Новинарот Бранко Героски најави дека во понеделник ќе открие кои се Кики и Фрики, фиктивните ликови од неговите последни колумни во кои Коки беше Бојан Јовановски, а Зоки беше Зоран Милески Кичеец.

По ова следуваше коментар од актерот Сашо Тесевски објавен на социјалните мрежи.

„Во понеделник Геро ќе ни каже кои се Кики и Фрики. Не мора да ни каже. Светци знаеме дека не се. Геро остај ги Кики и Фрики, кажи Оркица како е? Му се врати апетитот? Мудрува за цената на слободата? Тура рака у џеб? До кај ја тура? До лакт или до рамо? Сите сте вие исти. За пари роденото дете ќе си го продадете. Нема дрес што не би го облекле, за добра цена. Бардов(Ц)и на новинарството слуги на Светото Тројство – Власт, Медиуми и Бизнис олигархија“, пишува Тасевски.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top