Коментари

Познат актер ќе организира геј парада и ќе шета по црвена танга, ако Катица Јанева биде осудена за рекет

Актерот Сашо Тасевски на социјалната мрежа фејсбук, со доза на потсмев, вели дека ако Катица Јанева биде осудена за изнудување рекет, тој ќе шета по црвена танга и ќе организира геј парада во Аеродром.

„Ако го осудат Катето, ќе организирам геј парада у Аеродром, кајшто е најризично и издепилиран во црвена танга ќе скандирам: Нема правда, нема мир!“, пишува Тасевски.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top