Македонија

Лажна вест е дека е приведена обвинителката на СЈО, Лиле Стефанова!

На социјалните мрежи се појави вест дека е приведена обвинителката на СЈО, Лиле Стефанова. Според информациите на „Скопје1.мк“ од институциите, веста е целосно неточна и станува збор за дезинформација.

Веста е пренесена од социјалните мрежи на интерет порталите, без претходно да се консултира Обвинителството кое издава ваков налог, но и МВР кој го спроведува налогот.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top