Коментари

СЈО е како паштета со поминат рок која смрди, вели Милевски по изјавата на Јанева

Бизнисменот и граѓански активист Роберт Милевски вели дека е најавата на Катица Јанева на денешната прес конференција дека ќе бидат отворени 10 нови предмети е бесмислена

„Катица на пресот изјави дека ова и го правеле заради десетте нови истраги кои ќе ги обелоденела за кратко време. Кои нови истраги црна Катице! Ти и СЈО немате никакво законско право да водите истраги, ниту да покренувате нови обвиненија! Не смеете ни да трошите државни пари за нови истраги, оти и за нив ќе одговарате! Вие сте како паштета со поминат рок од 18 месеци, а рокот измина уште средината на 2017-та! А знаеме како смрди ако се обидеме да отвориме расипана паштета со поминат рок! Еве, сите ја осеќаме реата“-напиша Милески на социјалната мрежа „Фејсбук“

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top