Коментари

Катица од СЈО имала швалер, мене ми диши задната на точакот – секој со своите проблеми, вели твитер заедницата

Не стивнуваат рекациите на јавноста за специјалната обвинителка Катица Јанева. Твитер заедницата продолжува со шеги на нејзина сметка, откако таа претходно, тврдеше дека го изгубила телефонот кој Обвинителството за организиран криминал го бараше да го одземе како доказ во постапката за „Рекет“. Потоа се откри дека телефонот бил кај сестрата на девојката на Лазар Јанев.

Дел од реакциите во продолжние:

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top