Македонија

Скопјанка пријавила дека нејзината ќерка заминала од дома, се сомнева дека е во Охрид

На 06.08.2019 година во 13,30 часот во Полициската станица Кисела Вода Р.К.(47) од Скопје, пријавила дека од домот заминала нејзината ќерка А.Л.С.(22) и според пријавителката таа е во Охрид заедно со Д.Т. од нас.Илинден. Се превземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

На почеток