Актуелно

(ВИДЕО) Боки 13 со Камчев: Врховен ќе ве ослободи, Катица нема да употреби вонредни правни лекови

Италијански весник објави дел од аудио материјалот каде Бојан Јовановски познат како Боки 13 разговара со бизнисменот Орце Камчев. Боки му ветува на бизнисменот дека ќе биде слободен, а за тоа, добива пари.

Бојан 13: Во понеделник ќе ве ослободат
Орце: Добро
Бојан 13: Вторник најкасно веројатно.Врховен ќе ве ослободи.
Орце: Врховен, не може да дојде до врховен до понеделник
Боки 13: Да, тогаш ќе дојде. Нема да употреби СЈО вонредни правни лекови, нема ништо да употреби
Орце: А Апелација?!
Боки 13: Па Апелација ќе ве одбие. Вие се жалите во Апелација, да бидете спремни. Врховен се жалите, како втор спремен. Начелното правно лице и советот се повикова автоматски. Нема да употреби Катица никакви вонредни правни лекови да го прудужува, да го удолговлекува, понеделник вторник вие сте на слобода.

На почеток