Магазин

Дали Тамара Тодевска би простила неверство?

Популарната пејачка Тамара Тодевска прашана што мисли за неверството, напиша дека би простила, но би заборавила.

Пејачката е активна на сите социјални мрежи, преку кои е во контакт со своите обожаватели. Освен ова прашање, таа одговараше и за тоа која и е омилена боја, омилена храна и слично.

Меѓудругото, не го заобиколија ниту моментот дали со својот изглед би „поминала“ кај Сергеј Варошлија, а таа со сигурност потврди дека тоа е така.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток