пон. Дек 9th, 2019

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Кошаркарскиот Клуб АЛБЕС во потрага на квалитетни кошаркари за Втора Лига

Кошаркарскиот клуб АЛБЕС, кој како новоформиран клуб успеал да ги надминува финансиските проблеми со кои се соочуваше, сега и официјално ја достави својата апликација да биде дел од Втората македонска кошаркарска лига.

Имињата на оние што го презедоа спонзорството на клубот ќе бидат објавени во наредните денови, откако ќе се вратат од годишниот одмор, каде е планирано да се одржи прес-конференција за медиумите.

Во врска со аспирациите на Клубот, К.К АЛБЕС најавуваат дека се по потрага на квалитетни кошаркари, со кои атакуват да бидат дел од најдобрите четири екипи воВторатаЛига. Сите заинтересирани кошаркари можат да контактират на е-поштанаклубот kbalbes2018@gmail.com

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com